Font size
  • A-
  • A
  • A+
Site color
  • R
  • A
  • A
  • A
Ir ao contido principal
e-Learning
  • e-Learning
    Grados y Postgrados 2025-26 Teleformación 2025-26 e-Learning
    ULPGCePortafolios Biblioteca Universitaria Sede electrónica
  • Máis
Galego ‎(gl)‎
Català ‎(ca)‎ English ‎(de)‎ English ‎(en)‎ English ‎(pl)‎ Español - Internacional ‎(es)‎ Español (Actividades) ‎(es_actv)‎ Español (Admin) ‎(es_admin)‎ Español (Coordinación TF) ‎(es_coord)‎ Español (Exam) ‎(es_exam)‎ Español (Informes) ‎(es_info)‎ Español (Solicitudes) ‎(es_sol)‎ Español (TFG) ‎(es_tfg)‎ Español (Tutor) ‎(es_tutor)‎ Esperanto ‎(eo)‎ Français ‎(fr)‎ Galego ‎(gl)‎ Italiano ‎(it)‎ magyar ‎(hu)‎ Português - Portugal ‎(pt)‎ Română ‎(ro)‎ Ελληνικά ‎(el)‎ Русский ‎(ru)‎ Українська ‎(uk)‎ עברית ‎(he)‎ العربية ‎(ar)‎ 한국어 ‎(ko)‎ 简体中文 ‎(zh_cn)‎
0

Notificacións

Non ten notificacións
Velo todo
Acceder
e-Learning
e-Learning Contraer Expandir
Grados y Postgrados 2025-26 Teleformación 2025-26 e-Learning ULPGCePortafolios Biblioteca Universitaria Sede electrónica

Titulado Superior en Ciencias Gastronómicas

  1. Cursos
  2. Organización
  3. Centros y Facultades
  4. Centro de Formación Permanente
  5. Títulos Propios
  6. MyE - 202425
  7. Titulado Superior en Ciencias ...
P173_35582 Cocinas del Mundo
Titulado Superior en Ciencias Gastronómicas
P173_35582 Cocinas del Mundo

Anastasio Argüello Henríquez

Profesor (Coord.)

Luis Serra Majem

Profesor

P173_35578 Dietética
Titulado Superior en Ciencias Gastronómicas
P173_35578 Dietética

Anastasio Argüello Henríquez

Profesor (Coord.)

Ana Luisa Álvarez Falcón

Profesor

Jacqueline Álvarez Pérez

Profesor

P173_35576 Tecnología de la Información y Gastronomía
Titulado Superior en Ciencias Gastronómicas
P173_35576 Tecnología de la Información y Gastronomía

Anastasio Argüello Henríquez

Profesor (Coord.)

Carmen Lidia Aguiar Castillo

Profesor

Jesús Bernardino Alonso Hernández

Profesor

Rafael Pérez Jiménez

Profesor

P173_35575 Toxicología Alimentaria
Titulado Superior en Ciencias Gastronómicas
P173_35575 Toxicología Alimentaria

Anastasio Argüello Henríquez

Profesor (Coord.)

Henríquez Hernández Luis Alberto

Profesor

Daniel Fermín Padilla Castillo

Profesor

Octavio Luis Pérez Luzardo

Profesor

Fernando Real Valcárcel

Profesor

Manuel Luis Zumbado Peña

Profesor

P173_35574 Productos de Origen Marino (animal y Vegetal)
Titulado Superior en Ciencias Gastronómicas
P173_35574 Productos de Origen Marino (animal y Vegetal)

Anastasio Argüello Henríquez

Profesor (Coord.)

Juan Luis Gómez Pinchetti

Profesor

Jose Antonio González Pérez

Profesor

Ricardo Jesús Haroun Trabaue

Profesor

P173_35572 Habilidades Directivas
Titulado Superior en Ciencias Gastronómicas
P173_35572 Habilidades Directivas

Anastasio Argüello Henríquez

Profesor (Coord.)

Desiderio Juan García Almeida

Profesor

P173_35571 Investigación en Gastronomía II
Titulado Superior en Ciencias Gastronómicas
P173_35571 Investigación en Gastronomía II

Anastasio Argüello Henríquez

Profesor (Coord.)

Juan Carlos Arboleya Payo

Profesor

Nabila Rodríguez Valerón

Profesor

P173_35570 Neuromarketing Gastronómico
Titulado Superior en Ciencias Gastronómicas
P173_35570 Neuromarketing Gastronómico

Anastasio Argüello Henríquez

Profesor (Coord.)

Sergio Moreno Gil

Profesor

Patricia Picazo Peral

Profesor

P173_35566 Operaciones y Gestión en Gastronomía
Titulado Superior en Ciencias Gastronómicas
P173_35566 Operaciones y Gestión en Gastronomía

Anastasio Argüello Henríquez

Profesor (Coord.)

José Luis Ballesteros Rodríguez

Profesor

P173_35565 Innovación en Microbiología de los Alimentos
Titulado Superior en Ciencias Gastronómicas
P173_35565 Innovación en Microbiología de los Alimentos

Anastasio Argüello Henríquez

Profesor (Coord.)

Yefermin Jesús Dárias Dagfeel

Profesor

María Soraya Déniz Suárez

Profesor

José Luis Martín Barrasa

Profesor

Daniel Fermín Padilla Castillo

Profesor

María José Ramos Sosa

Profesor

Fernando Real Valcárcel

Profesor

Julián Andrés Sánchez Henao

Profesor

Freddy Alejandro Silva Sergent

Profesor

P173_35585 Productos de Origen Animal Terrestre
Titulado Superior en Ciencias Gastronómicas
P173_35585 Productos de Origen Animal Terrestre

Anastasio Argüello Henríquez

Profesor (Coord.)

Noemí Castro Navarro

Profesor

Lorenzo Enrique Hernández Castellano

Profesor

Lorenzo Enrique Hernández Castellano

Profesor

Antonio José Morales de la Nuez

Profesor

P173_35581 Enología Gastronómica
Titulado Superior en Ciencias Gastronómicas
P173_35581 Enología Gastronómica

Anastasio Argüello Henríquez

Profesor (Coord.)

Luis Delfín Molina Roldán

Profesor

Carmelo Peña Santana

Profesor

P173_35580 Tecnología de los Alimentos y Gastronomía
Titulado Superior en Ciencias Gastronómicas
P173_35580 Tecnología de los Alimentos y Gastronomía

Anastasio Argüello Henríquez

Profesor (Coord.)

Nuria Esther Cabrera Benítez

Profesor

Conrado Javier Carrascosa Iruzubieta

Profesor

Pere Castells Esqué

Profesor

Esteban Pérez García

Profesor

Lourdes Suárez Ramírez

Profesor

P173_35579 Nutricion y Alimentación. Salud Publica
Titulado Superior en Ciencias Gastronómicas
P173_35579 Nutricion y Alimentación. Salud Publica

Anastasio Argüello Henríquez

Profesor (Coord.)

Inmaculada Bautista Castaño

Profesor

Verónica Dávila Batista

Profesor

Luis Serra Majem

Profesor

P173_35569 La Física en la Gastronomía
Titulado Superior en Ciencias Gastronómicas
P173_35569 La Física en la Gastronomía

Anastasio Argüello Henríquez

Profesor (Coord.)

Marrero Díaz María de los Ángeles

Profesor

P173_35567 Productos de Origen Vegetal Terrestre
Titulado Superior en Ciencias Gastronómicas
P173_35567 Productos de Origen Vegetal Terrestre

Anastasio Argüello Henríquez

Profesor (Coord.)

Nuria Esther Cabrera Benítez

Profesor

Conrado Javier Carrascosa Iruzubieta

Profesor

Jorge Caus Pertegaz

Profesor

Vanesa Raya Ramallo

Profesor

Lourdes Suárez Ramírez

Profesor

P173_35564 Investigación en Gastronomía I
Titulado Superior en Ciencias Gastronómicas
P173_35564 Investigación en Gastronomía I

Anastasio Argüello Henríquez

Profesor (Coord.)

Juan Carlos Arboleya Payo

Profesor

Nabila Rodríguez Valerón

Profesor

Vostede non se identificou. (Acceder)
Resumo da retención de datos
Obter a aplicación móbil
Fornecido por Moodle
Moodle 4.5.6+ (Build: 20250926)

Ayuda Campus virtual

e-mail: campusvirtual@ulpgc.es

Tlf: (+34) 928 45 95 96

Sólo para estas páginas

Servicio de Informática

Contacto

Solicitudes 

Página Web